Wednesday, January 09, 2008

FAMILYDAY DI TELUK KEMANG PD

SETELAH KELUANGMAN SIAP 13 EPISODE SYARIKAT KAMI TELAH MENGADAKAN FAMILYDAY DIANTARA UAS ANIMATION STUDIO DAN UAS COMMUNICATION. DISINI KAMI MENGADAKAN SUKANEKA.KARAOKE.DAN LAKONAN.SUNGGUH SERONOK MASA NI.TAPI KESERONOKKAN ITU TAK LAMA.KERANA GAWAT MENJELMA JADI RAMAI LAH DIANTARA KAMI DIBERENTIKAN KERJA.KEBANYAKAN KREW UAS COMMUNICATION PALING RAMAI DIBERENTIKAN KERANA MASA TU DRAMA TAK DAPAT TENDER HANYA SIRI KELUANGMAN DI SAMBUNG TAYANGANNYA DAN CREW UAS ANIMATION HANYA SEBILANGAN SAHAJA DIBERENTIKAN.

DOA SELAMAT


SETELAH KELUANGMAN DITERIMA PENONTON . KAMI BERASA BERSYUKUR DAN MENGADAKAN DOA SELAMAT AGAR SYARIKAT INI AKAN TERUS MAJU.

PELAWAT PUN SAMPAI

SETELAH KELUANGMAN MUNCUL DI KACA TV. MAKA RAMAI LA INGIN MENDEKATI TEAM KAMI DGN LEBIH RAPAT LAGI.SO DIORANG MENGADAKAN LAWATAN KE OPIS KAMI.DAN DISINI KAMI MENUNJUK AJAR CARA PEMBIKINAN ANIMASI KELUANGMAN SECARA TERPERINCI. MASA NI RAMAI JUGAK LA DATANG DARI SEKOLAH ,KOLEJ ,SYARIKAT SWASTA DAN TAK LUPA DARI JEPUN ANAK DIDIK PELUKIS DORAEMON JUGA PERNAH MELAWAT KE OPIS KAMI.TAPI SAYANG MASA TU TAK SEMPAT BERGAMBAR SEBAB DIA DATANG TAK BG TAHU AWAL.