Friday, January 04, 2008

WATAK MUSUH DAN LAWAN KELUANGMAN


JENNY ATAU MEOW
MAJID KILAT
ALEX KOMANG

SAMURAI JEPUNSURBIA


MALINISAMSIR
BADUT
JOHAN HITAM
OK LA INI ADALAH WATAK MUSUH YANG TAK SENANG DUDUK APABILA AKTIVITI JENAYAH MEREKA DIHAPUSKAN OLEH KELUANGMAN DAN TIONGMAN. DAN KEBANYAKAN MUSUH YANG DAH INSAF ADALAH SAMSIR ,MEOW, MALINI DAN MAJID KILAT.YANG TAK BERTAUBAT LAGI JOHAN HITAM.BADUT ALEX KOMANG.SAMURAI DAN SURBIA. UTK PENGETAHUAN KORANG MAJID KILAT ADALAH ADIK KEMBAR SAMAD IAITU SI TIONGMAN.MEREKA BERPISAH SEJAK KECIL LAGI. SAMAD DIJAGA OELH IBUNYA. MANAKALA SI MAJID DI HANTAR KE RUMAH ANAK YATIM.


WATAK SIRI ANIMASI KELUANGMAN


OK LA AKU DUK SIBUK CITER PASAL AKU PULAK.KITE CITER PASAL KELUANGMAN PULAK..OK SIRI ANIMASI INI SUDAH MENCAPAI 52 EPISODE YG KAMI BIKIN LA.DAN WATAK UTAMA DALAM SIRI INI ADALAH BURHAN DAN SAMAD .MEREKA ADALAH PESAKIT MENTAL DITUMPOI. DAN MEREKA DIRAWAT OLEH DR RAMU DAN ASSISTANT DIA ATEQ. DAN APABILA MALAM MEREKA MENJADI SUPERHIRO IAITU KELUANGMAN DAN TIONGMAN.DAN GERAK GERI MEREKA DI JEJAKI OLEH PEMBERITA KHATY DAN MEREKA JUGA SERING MEMBUAT ISP SHAHAB BENGANG KERANA MENGGANGGU SIASATAN BELIAU.DAN KELUANGMAN JUGA ADA TERSEREMPAK DGN SUPERHIRO BARU IAITU KAMBINGMAN.

TEAM BOLA SEPAK KAMI


OK MASA KAMI TGH BERMAIN BOLA DIPADANG KAMI DIPELAWA BERMAIN PERLAWANAN PERSAHABATAN DI KEM WARDIBURN DI WANGSA MAJU OLEH TEAM COURTS MARMOTS DAN KAMI MENANG 8-1 DAN SELEPAS ITU KAMI DIAJAK BERMAIN DGN TEAM MCDONALDS DAN KAMI KALAH 4-2.MASA KAMI LWN TEAM MCD NI KAMI BERMAIN DI SEBELAH STADIUM SHAH ALAM.STADIUM TRANNING DORANG KOT PADA WAKTU MALAM.DAN KAMI JUGA DIAJAK BERLAWAN DENGAN TEAM BOLA RADIO ERA. TAPI TAK KESAMPAIAN KERANA KAMI MENGALAMI MASALAH KEKURANGAN PEMAIN.

MASA LAPANG KAMI

OK SELEPAS BEKERJA KAMI BERMAIN TAKRAW DI SEBELAH OPIS KAMI DI MEDAN IDAMAN GOMBAK.SAJA BUANG PELUH..DAN AMALKAN KESIHATAN YG SIHAT..DAN KAMI JUGA ADA BERMAIN BOLA DI PADANG YANG BERDEKATAN..SO SAMPAI LA KAMI BUAT TEAM DAN MENUBUHKAN KELAB SUKAN KELUANGMAN.MASA NI PAKAIAN TAK KISAH ..

NI LA STUDIO KAMI


NI LA GAMBAR STUDIO KAMI.KAMI DIBERI SATU MEJA SATU PC DAN SATU RADIO..RADIO DIGUNAKAN UNTUK MENANGKAP SUARA WATAK YANG DIREKOD KE DALAM KASET.DAN SESAMBIL TU BOLEH LA LAYAN LAGU .MASA NI TAK RAMAI PEKERJA KERANA MASA GAWAT TAHUN 1998 ,MEMBUAT KAN KAMI TERPAKSA MENGURANGKAN PEKERJA.TAK SALAH AKU MASA NI GAJI RM550 SEBULAN.MASA NI TAK PENTING SANGAT PASAL GAJI SEBAB MASIH MUDA DAN TANGGUNGAN TAKDE DAN HARGA PUN TAK NAIK.MINYAK KALAU ISI RM5 PENUH DAH TONG KANCIL.SO MASA NI KAMI LAYAN BUNDLE DAN TGK WAYANG JER..

HARI MARI MENGENAL

OK LA MASA AKU MULE KERJE KAT SINI UMUR AKU MASUK 21 TAHUN.DAN DISINI KAMI DISURUH MEMBAHAGI KUMPULAN DAN MENGENALKAN DIRI MEMASING.TAK SALAH AKU NAK DEKAT 40 ORANG SEMUANYA..DISINI KAMI DIMINTA BERLAKON TEATER LA..KUMPULAN AKU DAPAT NO 2 ..

ULANG TAHUN YANG KE 10 (1998-2008)

OK LA UTK PENGETAHUAN KORANG SEMUA AKU MULE BEKERJA DI UAS ANIMATION STUDIO SEBAGAI ANIMATOR NI PADA 10-2-1998. DAN AKU MEMBUAT ANIMASI KELUANGMAN.DULU AKU KERJE KAT SALEM POWER STATION SEBAGAI PROMOTER.KERANA MINAT DLM BIDANG ANIMASI NI .AKU TERUS BERHIJRAH.DAN KINI MULA LAH EPISOD BARU CERITA AKU SEBAGAI ANIMATOR ...

Keluang Man Original Member Club!

Sertailah Kelab Sahabat Keluang Man -Original Member!!


untuk maklumat lanjut, layari:
http://animationpromotion.blogspot.com/2007/12/t-shirt-keluang-man-edisi-terhad-10.html